tweeling astrologie
tweeling astrologie

Zon in Tweeling – Jouw sterrenbeeld

Zon in tweeling, is wat we ook wel het sterrenbeeld Tweeling noemen. Wat voor een persoon ben je, wanneer je Zon in Tweeling hebt staan? Welke kenmerken passen hierbij?

Jouw sterrenbeeld

Je zonteken noemen we vaak ook het sterrenbeeld. Dit is het bekendste teken van allemaal uit de astrologie. Wat je zonteken is, is afhankelijk van de dag van het jaar waarop je geboren bent. Ben je geboren tussen 21 mei en 21 juni? Dan ben jij een Tweeling. Het is wel heel belangrijk om te begrijpen dat wie jij bent, niet alleen in je sterrenbeeld te lezen is. Om echt een goed beeld van je te krijgen, moet je tenminste de andere hoofdtekens weten: Ascendant en Maan. Ascendant is eigenlijk het masker dat je opzet: dit is hoe mensen die jou niet goed kennen je zien. En je maanteken heeft alles te maken met jouw emoties. Je zonteken zegt veel over jouw ego en persoonlijkheid, maar dus lang niet alles.

Wat betekent Tweeling in Zon?

Wanneer jij Tweeling bent, dan is het intellect en communicatie erg belangrijk voor je. Je bent goed met woorden en je probeert constant nieuwe kennis te vergaren. Je begrijpt heel snel concepten die voor anderen ingewikkeld zijn. Mensen vinden dit doorgaans ook erg leuk aan jou. Je kunt je goed inleven in anderen en je begrijpt vaak op intellectueel niveau wat iemand bedoelt. Je bent ook goed in multitasken en je bent in staat snel dingen te leren. Je verveelt je wel snel, waardoor je vaak op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen en je kunt jezelf wat rusteloos voelen.

Behoefte aan vrijheid

Je hebt vrijheid nodig. Je kunt niet opgesloten worden. Om echt gelukkig te zijn, heb jij veel vrijheid nodig. Mensen moeten jou niet vertellen wat je vindt, denkt of moet doen. Anders kun jij je gaan vervelen. Ook ben jij er erg goed in om veel te doen. Je hebt enorm veel energie en je kunt gedurende dag ontzettend veel doen. Het sterrenbeeld Tweeling wordt vaak met een vlinder vergeleken. Vlinders fladderen vrij rond en bepalen zelf naar welke bloem ze gaan. Zo ben jij ook: je bepaalt zelf wie je in je buurt wil hebben en wat je met je leven wilt doen.

Energie

Je bent in staat je eigen energie te veranderen. Een slechte bui? Die tover je zo om in een goede bui. Je zorgt ervoor dat je veel leuke dingen doet. Ook kun je erg genieten van een korte reis, zoals een korte roadtrip. Doe je dit nog niet? Pak dit dan op, want het zal zeker goed voor je zijn.

Nieuwsgierig

Je bent erg open-minded en altijd nieuwsgierig om bij te blijven leren. In een gesprek probeer je alle kanten te bekijken. Je begrijpt de ander daardoor beter. Pas wel op dat je jezelf niet mentaal teveel uitput. Je moet op mentaal niveau goed voor jezelf blijven zorgen.

Twee gezichten

De Tweeling wordt ook vaak gezien als een teken van iemand met twee gezichten. Afhankelijk van waar en bij wie je bent, laat jij een ander gezicht van jezelf zien.
Je bent voor anderen lang niet altijd goed te lezen en kunt daardoor onvoorspelbaar overkomen of moeilijk te doorgronden zijn. Tweelingen hebben er vaak ook geen moeite mee om een leugentje hier en daar te vertellen.

Manipulatief

Pas op: je weet hoe je iets voor elkaar moet krijgen voor iemand. Je gebruikt hiervoor je woorden voor. Je zou ook iemand kunnen zijn wanneer je iemand ziet roddelen of liegen, dan spreek je de persoon daar op aan. En je denkt niet altijd aan de gevolgen.

Een echte flirt

Jij bent een echte flirt, en je gebruikt daar vooral woorden bij. Je kunt met woorden iemand betoveren. Mensen kunnen verliefd op je worden, zonder dat zij echt weten waarom en ook wanneer jij niet hun type bent. Je zou kunnen spreken tegen ze, of iets kunnen schrijven en indruk kunnen maken. Je bent erg charmant en gemakkelijk in de omgang.

Beroepen die bij Zon in Tweeling passen

Met zon in Tweeling zijn er verschillende beroepen die goed bij je passen. Zo zou je iets met taal kunnen doen: denk aan het schrijven van boeken, radiohost zijn of misschien wel een podcast kunnen hebben. Je zou ook een goed leraar kunnen zijn. Een wetenschappelijk beroep past ook goed bij de Tweeling. Beroepen die met korte reizen te maken hebben, zoals taxi-chauffeur, zouden ook goed bij je kunnen passen.

Beroemdheden met Zon in Tweeling

Johnny Depp, Angelina Jolie, 2Pac, Morgan Freeman, John F Kennedy, Donald Trump, George Orwell