Over

Mijn naam is Suzanne. Ik hou me al jaren bezig met de psyche van de mens. Ik heb talloze boeken gelezen over psychologie en gedrag. En toen ik astrologie ontdekte, ging er een wereld voor me open.

Ik was eerst sceptisch. ‘Dit kan allemaal niet waar zijn,’ dacht ik. Maar naarmate ik me er meer in ging verdiepen, ontdekte ik dat het altijd klopt. Ik liet eens een astroloog kijken naar mijn geboortehoroscoop, en toto mijn verbazing wist die dame dingen te benoemen die mensen niet van me weten. Ik begreep al snel: Astrologie is niet vaag, of zweverig, maar juist erg wetenschappelijk en praktisch. Met hele specifieke voorbeelden, ontdek je beter wie je bent. En dus ging ik graven. Las ik boeken, deed ik mee aan online cursussen, luisterde ik naar podcasts en leerde ik langzaamaan steeds meer over astrologie. Eerst bekeek ik alleen mijn eigen geboortehoroscoop, daarna die van anderen.

Mijn eigen zoektocht naar informatie

Tijdens mijn zoektocht naar meer kennis op astrologisch gebied, miste ik vaak informatie. En daarom ben ik zelf gaan schrijven. Ik schrijf de teksten op zo’n manier, die ik zelf ook prettig zou vinden om te lezen. Ik wil het liefst vooral praktische teksten. Niet te zweverig of ingewikkeld, maar helder uitgelegd, zodat je er ook echt iets mee kunt. Ook wilde ik dat alles op één plaats, overzichtelijk bij elkaar staat. Ik ben van beroep altijd al tekstschrijver geweest en met deze site combineer ik twee van mijn hobby’s: schrijven en astrologie.

Het resultaat is Astrologiehulp geworden. Ga jij mee op ontdekkingstocht naar jezelf?