uranus astrologie
uranus astrologie

Uranus in Steenbok

Als we kijken naar de planeet Uranus, dan wordt deze ook vaak wel gezien als de planeet die met verrassingen te maken heeft. En het teken Steenbok is het meest serieuze teken van de dierenriem. Wat betekent het wanneer je Uranus in Steenbok hebt staan?

Wat betekent de planeet Uranus?

De planeet Uranus wordt in de astrologie ook vaak ‘The Awakener’ genoemd. En dit betekent dat je te maken hebt met verrassingen of veranderingen. Deze planeet heeft een vergelijkbare energie met het sterrenbeeld Waterman.

Uranus in Steenbok

Heb jij Uranus in Steenbok staan? Dan ben je strategisch en intelligent. Jij doet wat nodig is om je doelen te bereiken. Je hebt het intellect om bijvoorbeeld hogerop te komen op het werk. Je geeft niet zomaar op en blijft doorgaan. En iedereen weet dat jij het uiteindelijk ook echt wel voor elkaar krijgt. Het is geen vraag of, maar eerder wanneer het je zal lukken. Jij kent en begrijpt jezelf op dit vlak goed en je weet wat je moet doen om verder te komen.

Innovatieve ideeën

Je bent hardwerkend en je gebruikt innovatieve en originele ideeën om dat te bereiken wat jij wil. Deze ideeën zijn echt vernieuwingen. Soms ben je misschien wat chaotisch. Maar je werkt hard en je kunt hierin zelfs wat koppig zijn. Verloopt je plan niet helemaal zoals je wilde? Dan kun je hier wel moeite mee hebben.