boogschutter
boogschutter

Uranus in Boogschutter

De planeet Uranus heeft te maken met verrassingen en vernieuwingen. En Boogschutter wordt vaak gezien als een doelgericht teken. Wat betekent het als je Uranus in Boogschutter hebt staan.

Wat betekent de planeet Uranus?

De planeet Uranus wordt ook wel ‘The Awakener’ genoemd. Deze planeet staat voor verrassingen en veranderingen. Ook wordt de planeet in combinatie gebracht met het sterrenbeeld Waterman. Ze hebben namelijk ongeveer dezelfde energie.

Uranus in Boogschutter

Heb jij Uranus in Boogschutter staan? Dan ben je erg bezig met het opdoen van nieuwe kennis. Je leert graag nieuwe dingen en juist uit het opdoen van die kennis, haal je allerlei inspiratie en ideeën. Je gelooft in de kracht van inspiratie. Je leert veel over bepaalde onderwerpen, maar de kans is aanwezig dat je nooit volledig een expert wordt. Je weet wel genoeg om er van alles over te vinden. Hoe meer informatie je tot je weet te nemen, hoe beter dit voor je carrière zal zijn.

Originele ideeën

Jij gelooft waarschijnlijk niet zo in bepaalde religies of vastgeroeste gewoontes. Zo zou je bijvoorbeeld vragen kunnen stellen bij het huidige schoolsysteem of politieke stelsel. Je bent voorstander van een progressieve denkwijze en vrijheid in het denken.