Stier astrologie
Stier astrologie

Saturnus in Stier

Saturnus wordt gezien als een zeer serieus teken. En stier wordt gezien als het teken dat met geld en zekerheid te maken heeft. Heb jij Saturnus in je geboortehoroscoop in het teken Stier staan? Dan wil je vast weten wat dat over jouw persoonlijkheid zegt.

Wat betekent Saturnus in de astrologie?

Saturnus kun je zien als de realist. Deze planeet is serieus en volwassen. Je kunt deze planeet ook wel zien als de opa van de astrologie. Het oude mannetje, met veel wijsheid, discipline en hard werken en overwinnen van obstakels. Saturnus is er om ons iets te leren. Iets waar je ooit niet goed in was, zal later juist iets zijn waar je wel goed in bent. Het is iets waar je graag heen wilt gaan en wat veel tijd en moeite kost om er daadwerkelijk te komen. Deze planeet heeft een energie die je goed kunt vergelijken met het teken Steenbok.

Wat betekent Saturnus in Stier?

Heb jij Saturnus in Stier staan? Dan weet je dat dingen veel tijd kosten en heb je veel geduld om dit te bereiken. Je weet dat hard werken bijvoorbeeld de enige weg is naar succes.

Geld verdienen

Je neemt geld heel serieus en je wilt het heel graag. Je wilt graag veel geld en zekerheid in de vorm van een huis of andere spullen die je graag wil hebben. Maar het kost je heel erg veel moeite om echt te bereiken wat je wilt. De trucjes werken niet bij jou. Je moet echt iets voor de lange termijn doen. Even snel geld vangen zit er bij jou dus niet in. Maar als je er eindelijk komt, voelt het ook echt als een beloning.

Het kan frustrerend zijn

Hoe meer focus je op het verdienen van geld legt, hoe moeilijker het wordt om dit te bereiken. Waarschijnlijk heb je ook iemand in je familie enorm zien worstelen met geld. Er was bijvoorbeeld nooit genoeg om goed van rond te kunnen komen. Daarom wil jij het juist beter hebben. Om de problemen te voorkomen die je vroeger had. Maar als dit niet snel genoeg gaat, of je het zelfs te graag wilt, kom je in een stukje frustraties terecht. Maar tegelijkertijd vind je het juist heel erg leuk om echt te werken voor je geld. Je wilt het zelf verdienen, en niet zomaar krijgen. Je wilt het verdiend hebben.

Geld is voor meer zekerheid

Je wilt graag geld hebben, zodat je meer zekerheid kunt bieden aan de mensen van wie je houdt. Je kunt dan iets kopen voor je geliefde. Geld geeft dus een stukje zekerheid. Je gaat hier op een serieuze en verantwoordelijke manier mee om. Je zult dus niet zo snel je geld spenderen aan onzinnigheden.