boogschutter
boogschutter

Saturnus in Boogschutter

Saturnus is een serieus teken. En de Boogschutter is erg doelgericht. Wat betekent het wanneer je Saturnus in Boogschutter hebt staan?

Wat betekent Saturnus in de astrologie?

Saturnus is een serieuze en realistische planeet. Deze planeet helpt je met discipline en het overwinnen van moeilijke obstakels. Deze planeet leert je iets en het kan iets zijn waar je graag naar toe wilt gaan. Je kunt de energie van Saturnus erg goed vergelijken met het sterrenbeeld Steenbok.

Wat betekent Saturnus in Boogschutter?

Heb jij Saturnus in Boogschutter staan? Dan heb je de nodige tegenslagen gehad in je leven, maar weet je daar op latere leeftijd wel wat mee te doen. Ook ben je erg empatisch en kom je op voor mensen- en dierenrechten.

Intellectueel

Mensen met Saturnus in Boogschutter zijn erg intellectueel en rationeel. Je kunt dingen op een zeer rationele manier bekijken. Ook ben je altijd nieuwsgierig naar verborgen informatie.

Succes

Het succes dat je graag wilt bereiken, kan in de meeste gevallen pas wat later komen en bereik je alleen wanneer je echt hard werkt. Vooral op jonge leeftijd heb je te maken gehad met wat behoorlijke tegenslagen, maar wanneer je ouder wordt leer je juist om die tegenslagen voor je te laten werken.

Optimistisch

Ondanks je tegenslagen vroeger, ben je vrij optimistisch. Je laat jezelf niet tegenwerken door de tegenslagen in je leven.