Pluto in Schorpioen

Pluto in de astrologie, is ook vaak de planeet voor de onderwereld en transformatie. Het heersende teken van Pluto is de Schorpioen. Pluto voelt zich dus erg op zijn gemak in het teken Schorpioen. Maar wat betekent het precies wanneer je Pluto in Schorpioen hebt staan?

Wat betekent Pluto in de horoscoop?

De planeet Pluto zorgt voor transformatie. Maar, dit gebeurt eigenlijk alleen wanneer eerst veel wordt vernietigd. Alleen als iets kapot gaat, is groei mogelijk. Pluto staat ook voor geheimen, de onderwereld en het mysterieuze.

Wat betekent Pluto in Schorpioen?

Iemand met Pluto in Schorpioen, is erg emotioneel. Het is iemand die die de tijd neemt om over dingen na te denken. Als je iets besluit te doen, bedenk je eerst wat het met anderen in je omgeving doet. Je kunt gezien worden als iemand met vreemde ideeën of principes. Vooral mensen van andere generaties zullen je principes niet altijd begrijpen. Dit komt omdat Pluto in Schorpioen een positie is die een hele generatie heeft.

Pas op voor onrealistische doelen

Mensen met Pluto in Schorpioen kunnen erg onrealistische doelen stellen. Bedenk je goed dat je er met kleine stapjes ook wel komt. Het heeft tijd nodig. Rome is ook niet in één dag gebouwd.

Anderen leren kennen

Je bent iemand die anderen graag wil leren kennen. Echt wil kennen. Je wilt dus weten wat de motieven zijn van iemand, en welke geheimen er schuil gaan achter iemand.

Liefde

Hoewel je best romantisch kunt zijn, is romantiek en liefde misschien niet dat waar je vooral veel mee bezig bent. Je carrière en je vrijheid vind je minstens even belangrijk. Omdat je zo druk bent met jezelf, kan het even duren tot je echt verliefd wordt en de ware vindt. Maar als je die eenmaal gevonden hebt, ben je zeer loyaal naar de ander.