steenbok astrologie
steenbok astrologie

Neptunes in Steenbok

De planeet Neptunes heeft vooral te maken met je intuïtie en Steenbok wordt dan juist in de astrologie gezien als een heel serieus en hardwerkend teken. Wat betekent het wanneer je Neptunes in Steenbok hebt staan in je geboortehoroscoop?

Wat betekent Neptunes?

De planeet Neptunes staat voor illusies en spiritualiteit. Deze planeet heeft in de astrologie te maken met dromen, het mystieke, de drang om te ontsnappen en onzekerheden. Drank en drugs kun je ook linken aan deze planeet.

Neptunes in Steenbok

Met Neptunes in Steenbok ben je waarschijnlijk bezig met het bereiken van succes en daar je geld mee verdienen. Je wilt graag controle over de situatie hebben, zonder dat je overal toestemming voor hoeft te vragen.

Werk

Iemand met Neptunes in Steenbok, gaat op een zeer serieuze manier om met het werk. Je wilt je taken goed afronden en je behoudt je focus tot de taak is voldaan. Vaak weet je intinctief wat er gedaan moet worden om een probleem op het werk te tackelen.

Dromen bereiken

Als je een bepaalde droom hebt, dan ga je er alles aan doen om dit te bereiken. Je bent hardwerkend en serieus wanneer je weet dat je een realistisch doel hebt. Je zult niet zomaar opgeven als het even tegenzit. Hoewel het misschien soms best eng is, is het niet heftig genoeg om maar te stoppen.

Spullen die je hebt

Voor de meeste mensen met Neptunes in Steenbok, zijn de spullen die ze hebben erg belangrijk. Ze halen er plezier uit om spullen te hebben waar ze blij mee zijn.