boogschutter
boogschutter

Neptunes in Boogschutter

Neptunes is een planeet die voor illusies en spiritualiteit staat. Het teken boogschutter staat voor vrijheid en avontuur. Wat betekent het wanneer je Neptunes in Boogschutter hebt staan?

De planeet Neptunes

Neptunes is de planeet die voor illusies, spiritualiteit, het mystieke en dagdromen. Het staat ook voor eventuele onzekerheden en voor verslavingen en de drang om te ontsnappen uit de alledaagse wereld. Drank en drugs worden eveneens gelinkt aan neptunes.

Neptunes in Boogschutter

Boogschutter is het teken dat voor vrijheid en avontuur staat. Ben jij geboren met Neptunes in Boogschutter? Dan word je vaak gezien als een vrije geest. Iemand die doet wat hij zelf wil, zonder zich echt zorgen te maken om de mening van anderen. Passen jouw acties niet helemaal bij de sociale standaard? Dan maak je je daar niet zo snel druk om.

Open-minded

Jij bent heel erg open-minded als het gaat over religie of spiritualiteit. Je vindt dingen niet snel gek of vreemd en je staat open over gesprekken of discussies hierover. Sterker nog: de kans is groot dat je hunkert naar nieuwe, spirituele of religieuze ervaringen. Je houdt erg van filosoferen, om zo het leven op een diepere manier te begrijpen.

Je kunt niet stilzitten

Het is voor jou heel moeilijk om stil te zitten. Je haalt vooral inspiratie uit dingen die je onderweg tegenkomt. Het reizen zorgt ervoor dat jij enthousiast blijft in het leven. Je zou voor je werk prima een digitale nomade kunnen zijn, omdat je zo veel nieuwe mensen ontmoet die je meer kunnen leren over het leven. Je bent constant op zoek naar een nieuwe manier om te blijven ontwikkelen.

Zonder plan

Jouw constante drang om te blijven leren en het moeilijk stil blijven zitten, gaat vaak zonder plan. Je gaat overal heen zonder echt een goed plan te hebben en daarin ben je open-minded. Zo maak je eenvoudig nieuwe vriendschappen. Het nadeel ervan is dat het ook voor vervelende situaties kan zorgen, omdat je weer eens ergens indook zonder echt over de consequenties na te denken. Deze negatieve ervaringen kunnen heel spontaan ontstaan, op een manier waarvan je denkt: ‘huh? Hoe ben ik hier nou weer in beland?’

Je kunt jouw mening opdringen

Je kunt jouw mening of geloof gemakkelijk opdringen bij een ander. Dit doe je vaak op een vurige, passievolle manier. Dit doe je niet met kwade bedoelingen, maar meer vanuit een stukje bevlogenheid. Je wilt juist graag jouw kennis en jouw visie met anderen delen en je gelooft oprecht dat wat jij doet belangrijk is.