ram astrologie
ram astrologie

Jupiter in Ram

Jupiter is de planeet die we ook wel de geluksplaneet noemen. En Ram is een sterrenbeeld dat met actie te maken heeft. Wat betekent het wanneer jij in je geboortehoroscoop Jupiter in Ram hebt staan?

De planeet Jupiter

Jupiter is de geluksplaneet in de astrologie. Hij wordt in verband gebracht met geluk, groei en optimisme. Ook wordt deze planeet vaak gelinkt aan spirituele groei en groei in het algemeen.

Jupiter in Ram

Heb jij Jupiter in Ram? Dan ben je in staat om anderen te inspireren om actie te ondernemen. Je hebt geen problemen met nieuwe uitdagingen aangaan en er hangt altijd een soort enthousiasme om je heen.

Nieuwe dingen doen

Jij bent niet bang om uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je eerder nooit deed. Denk aan het maken van een bepaalde reis. Ook leer je graag nieuwe dingen. Geen probleem voor jou dus om een documentaire te kijken over een onderwerp waar je nog niets vanaf wist.

Drang om dingen beter te doen dan anderen

Met Jupiter kun je een constante drang hebben om dingen beter te doen dan anderen. Vooral op werkgebied. Dit maakt je zeer gedreven in je werk.

Geluk vinden

Jij vindt vooral geluk in het leiden van anderen. Je kunt een behoorlijke drang naar leiderschap hebben en waarschijnlijk weet jij je ook in posities te manoeuvreren op een manier die anderen niet hadden verwacht. Met geluk en ook door hard te werken.