mars
mars

Mars vierkant Pluto

Als we het in je geboortehoroscoop over uitdagingen hebben, dan zie je dat vaak wel terug in het vierkant. Wat betekent het als je Mars vierkant Pluto hebt?

Wat betekent Mars vierkant Pluto?

Mars vierkant Pluto zou je ook wel Mars Square Pluto kunnen noemen. Als je dit aspect in je geboortehoroscoop hebt, dan heb je een enorme drang naar succes in je leven. En met jouw doorzettingsvermogen, lukt het je ook om je doelen en ambities te bereiken. Hier kleeft echter ook een nadeel aan. Je kunt namelijk ook agressief of boos worden wanneer anderen je in de weg staan om je doelen te bereiken.

Anderen voelen zich bedreigd

Wanneer jij je ambities en doelen weet te bereiken en je kracht goed zichtbaar wordt, dan kunnen anderen je in de weg gaan staan. Zij voelen zich al snel bedreigd door jouw passie en mogelijkheid om grootse dingen te bereiken. Dit kan gelden voor individuen, maar zelfs voor hele organisaties of groepen.

Verzet je tegen wraak

Word je tegengewerkt? Dan heb je mogelijk de behoefte om een soort wraak te nemen. Pas hiermee op, want daardoor kom je alleen maar dieper in de problemen terecht. Blijf bij jezelf en je eigen doelen. Ook als je boos wordt wanneer iemand je tegenwerkt.