jupiter astrologie
jupiter astrologie

Jupiter vierkant Midheaven (of MC)

Heb je een vierkant in je geboortehoroscoop? Dan betekent het dat je met een uitdaging te maken hebt. Wat is de uitdaging van Jupiter vierkant Midheaven?

Wat betekent Jupiter vierkant Mideaven?

Jupiter Vierkant Midheaven wordt ook wel Jupiter square MC genoemd. Midheaven wordt ook wel MC genoemd en heeft dus te maken met ons tiende huis. Heb jij dit aspect? Dan heb je veel energie en weet je precies wat je wil bereiken in het leven.

Pas op dat je niet te egoïstisch wordt

Mensen met dit aspect hebben de neiging om wat egoïstisch te zijn. Het is voor jou belangrijk om te leren de balans te zoeken. Het is goed dat je weet wat jij wil bereiken, maar vergeet niet dat anderen misschien compleet andere dromen of ideeën hebben. Je kunt voor velen soms te sterk en arrogant overkomen, waardoor dit juist tegen je werkt. Dit geldt vooral op je werkgebied en ook met autoriteiten, zoals een baas.

Pas op met het uiten van je mening

Je kunt nogal een betweter zijn, en jouw mening op anderen ventileren als feiten. Jij bent erg overtuigd van jouw eigen gelijkheid, waardoor je niet goed naar de ander luistert. Wanneer je dit doet, is het goed mogelijk dat anderen gaan zitten wachten tot je zelf een fout maakt, om dit tegen je te gebruiken. Wees hiervoor op je hoede en voorkom zo dat mensen zich tegen je keren.