jupiter astrologie
jupiter astrologie

Jupiter Sextiel Chiron

Heb je een sextiel in je geboortehoroscoop staan? Dan betekent dit meestal iets positiefs. Het is iets waar je in uitblinkt. Wat betekent het wanneer je Jupiter Sextiel Chiron in je geboortehoroscoop hebt staan?

Wat betekent Jupiter Sextiel Chiron?

Dit aspect noemen we ook heel vaak Jupiter Sextile Chiron. Dit aspect maakt van jou een hele goede leraar of mentor. Je leert mensen dingen, op rustige en begripvolle manier. Je hebt veel compassie voor de ander.

Je hebt veel begrip voor anderen

Jij begrijpt het perspectief van een ander heel goed en je voelt extra veel compassie voor de buitenbeentjes. Je leert van ervaringen van anderen en dit helpt jouw zelfbewustzijn te verbeteren. Het kan op jou, maar ook op de mensen waar je mee praat – therapeutisch werken wanneer je ervaringen, gedachten en ideeën met anderen uitwisselt. Blijft dit dus ook vooral doen.

Positieve mindset

Met Jupiter sextiel Chiron heb je een zeer positieve mindset. Heb je een tegenslag? Dan weet jij je gemakkelijker dan een ander uit die neerwaartse spiraal te werken. Je bent vindingrijk en dit heb je waarschijnlijk geleerd door iets dat je op een vroege leeftijd overkwam. Waarschijnlijk ontdekte je toen dat je sterker was dan je dacht, omdat je een tegenslag wist te overwinnen.