venus astrologie
venus astrologie

Jupiter sextiel Venus

Sextiel is een aspect in de astrologie die doorgaans wel als positief wordt ervaren. Wat betekent het als je Jupitel Sextiel Venus in je gebooortehoroscoop hebt staan?

Wat betekent Jupiter Sextiel Venus?

Sextiel, ook wel Sextile genoemd, is een positief aspect van twee planeten. In het geval van Jupiter sextiel Venus, ben je een warm en genereus persoon. Je bent iemand die gemakkelijk geluk naar zich toe kan trekken. Zo ben je snel geliefd bij mensen. Je hebt een vriendelijke uitstraling en bent ook van binnen heel erg aardig.

Jouw positiviteit

Mensen kennen jou als iemand die zeer positief is en dit werkt dan ook ontzettend aanstekelijk in je sociale kringen. Mensen zijn graag in jouw gezelschap en je energie werkt aanstekelijk. Werken voor een goed doel zou prima bij je passen.

Goed gevoel voor ritme

Mensen met Jupiter Sextiel Venus hebben vaak een heel goed gevoel voor ritme. Ze houden vaak van dansen en zingen.

Pas op voor te veel tot je nemen

Het enige waar je echt goed op moet letten, is dat je niet te veel eet of drinkt. Mensen met Jupiter sextiel Venus hebben vaak de neiging om zich te overeten, of om te veel alcohol of suiker tot zich te nemen. Houd je dieet én de weegschaal daarom goed in de gaten, zodat je niet te ver gaat.