tweeling astrologie
tweeling astrologie

Tweeling in twaalfde huis

Tweeling is het teken dat we voornamelijk koppelen aan communicatieve vaardigheden. Het twaalfde huis staat in verband met alles wat we niet kunnen zien. Wat betekent het wanneer je tweeling in het twaalfde huis hebt staan?

Wat is het twaalfde huis?

Het twaalfde huis in de astrologie wordt ook wel het huis van je geheimen of het duistere huis genoemd. Hier zit veel verstopt dat niet gezien mag worden of niet gezien kan worden. Dit kunnen geheimen zijn, maar ook zaken zoals spiritualiteit of het occulte. Dit wordt gezien als een van de meest ingewikkelde huizen om goed te lezen, juist omdat er zo veel verborgen zit hier en het zo enorm diep gaat. Het twaalfde huis wordt ook wel gekoppeld aan het teken vissen.

Tweeling in twaalfde huis

  • Luchtteken
  • Heersende planeet: Mercurius

Heb jij Tweeling in het twaalfde huis staan? Dan ben je iemand die graag anderen blij en tevreden maakt, maar je wilt wel geïnspireerd blijven door de persoon die je helpt. Wel heb je er moeite mee om je goed te uiten.

Communicatie en het twaalfde huis

Het is goed mogelijk dat je het gevoel hebt dat je niet altijd kunt zeggen wat je wilt. Je bent erg zelfbewust van de manier waarop je spreekt en hoe hier op gereageerd wordt. Je zou misschien niet altijd de vragen stellen die je graag zou willen stellen. Wel ben je er doorgaans erg goed in om informatie bij mensen los te peuteren die jou helpen in bepaalde situaties. Vaak is dit informatie die anderen niet gemakkelijk uit iemand krijgen. Pas op dat je je niet teveel bemoeit met zaken waar je sowieso al eigenlijk niets mee te maken hebt. Je bent iemand die gemakkelijk roddelt.

Geheime leed

Iedereen heeft leed dat hij niet met anderen deelt. Je hebt een negatieve ervaring met communicatie. Het is goed mogelijk dat er iets tegen je gezegd heeft, of dat er tegen je gelogen is. In sommige gevallen kunnen er problemen zijn met broers of zussen waar je veel pijn hebt.

Je laat nauwelijks je pijn zien

Als je Tweeling in je twaalfde huis hebt staan, dan laat je anderen nauwelijks zien wat je echt voelt en ervaart. Je deelt je diepste emoties en gevoelens vrijwel niet met anderen. Ook houd je erg veel wat je écht denkt voor je. Je lijkt misschien soms net een open boek, maar dat ben je lang niet altijd. Je kunt met problemen en moeilijkheden zitten die zelfs jouw eigen geest niet goed begrijpt, waardoor je er ook niet over kunt praten met anderen.

Je bent zeer spiritueel

Je bent zeer spiritueel, vooral als het gaat om zaken die met je geest te maken hebben. Je kunt veel spirituele gedachten hebben en je bent goed in het lezen van anderen.