Stier astrologie
Stier astrologie

Stier in elfde huis

De Stier is het teken dat staat voor mooie dingen en geld. Het elfde huis heeft vooral te maken met groepen mensen, zoals vriendschappen. Wat betekent het wanneer je Stier in het elfde huis hebt staan?

Wat is het elfde huis?

Het astrologische elfde huis heeft alles te maken met vriendschappen, collega’s en andere groepen in de maatschappij. Als je naar dit huis kijkt, weet je ook hoe jij in een groep reageert. Het elfde huis heeft ook alles te maken met je dromen, hoop en je nieuwe ontwikkelingen. Je kunt de energie van dit huis vergelijken met die van het sterrenbeeld Waterman.

Stier in het elfde huis

  • Aardeteken
  • Heersende planeet: Venus

Heb jij Stier in het elfde huis staan? Dan ben je iemand die voor langdurige vriendschappen gaat. Je hebt niet veel vrienden, maar de paar die je hebt zijn je dierbaar. Je gooit dan ook niet zomaar een vriendschap aan de kant. Ook kies je waarschijnlijk vrienden die stabiel zijn, bijvoorbeeld een vast inkomen of een behoorlijk doorzettingsvermogen hebben. Ook is de kans groot dat je vrienden uitzoekt die bijvoorbeeld mooie kunst maken, graag heerlijk koken of een andere verfijnde smaak hebben.

In een groep

Wanneer jij je in een groep bevindt, dan hoef je niet perse in het middelpunt van de aandacht te staan. In groepen laat je je niet zo snel meeslepen door de meningen van anderen. Je blijft erg standvastig in wat jij vindt. Al hoeft dat niet direct te betekenen dat je jouw mening opdraagt aan anderen.

Goede doelen

Mensen met Stier in het elfde huis, zijn mensen die anderen graag helpen. Bijvoorbeeld als iemand geen geld heeft of dakloos is. Dit kun je doen door goede doelen te steunen, maar het is ook mogelijk dat je daklozen op straat altijd een beetje geld geeft, of dat je trainingen geeft aan mensen om meer te leren over bepaalde goede doelen.

Je dromen

Je droomt waarschijnlijk van een leven waarin je veel geld hebt, en waarin je je creativiteit eindeloos kunt uiten. Je zult hard werken om die dromen waar te maken, maar tegelijkertijd kun je ook behoorlijk last hebben van uitstelgedrag. Als je mensen kent in je omgeving die je met jouw doelen kunnen helpen, dan vraag je hen graag om hulp. Je zou bijvoorbeeld misschien iemand in je vriendenkring kunnen hebben die aardig wat geld te besteden heeft. Hoe meer mensen je kent, hoe meer mogelijkheden jij zult vinden om rijk te worden en dromen waar te maken.

Pas op voor uitstellen

Zoals aangegeven: je kunt behoorlijk last hebben van uitstelgedrag. Hoe hard jij werkt om je dromen waar te maken, is ook grotendeels afhankelijk van je tweede huis. Kijk welk teken hier staat en welke planeten voor meer duidelijkheid op dit vlak.