steenbok astrologie
steenbok astrologie

Steenbok in zevende huis

Het zevende huis staat voor de relatie die je nodig hebt of zoekt. Steenbok is het sterrenbeeld dat je kunt zien als serieus en hardwerkend. Wat betekent het wanneer je steenbok in het zevende huis hebt staan?

Wat is het zevende huis?


Het zevende huis staat voor je partner, maar ook voor andere relaties die je aangaat. Je ontdekt dus met wat voor een type mensen jij snel een connectie hebt. Je ziet wat jij nodig hebt in een relatie om er een stabiele basis voor te kunnen maken.

Steenbok in het zevende huis

  • Aardeteken
  • Heersende planeet: Saturnus

Mensen met steenbok in hun zevende huis, zijn op zoek naar een partner die ambitieus en gericht op succes is. Je hebt een partner nodig die jou helpt en steunt bij het behalen van jouw persoonlijke successen. Ook wordt een partner die praktisch en oplossingsgericht is erg gewaardeerd.

Partner en trouwen

Eigenlijk ben je met het zevende huis in Steenbok op zoek naar een partner die zich volwassen gedraagt. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, oplossingsgericht is en ambitieus is. Omdat je iemand zoekt die zich volwassen gedraagt, is de kans groot dat je pas op latere leeftijd echt een partner vindt waar je voor altijd mee samen wilt zijn en waar je mee wil trouwen. Het is ook goed mogelijk dat deze partner ouder is dan dat jij zelf bent. Al zal het meer om emotionele volwassenheid gaan dan om de lichamelijke leeftijd van iemand.

Zakenpartners

Steenbok is een serieus en hardwerkend teken in de astrologie. Het is dan ook niet heel vreemd dat iemand met Steenbok in het zevende huis gemakkelijk zakenrelaties aan kan gaan. Je hebt daarin duidelijk een voorkeur voor mensen die hun werk serieus nemen en die ambitieus zijn.

Eigen bedrijf met jouw partner

Als je een partner hebt gevonden die goed bij je past, dan zou het best nog eens slim kunnen zijn om eens te denken aan het starten van een bedrijf samen met jouw partner. Dit zou namelijk best nog eens een succesformule kunnen zijn.