mars
mars

Mars in zevende huis

Het zevende huis is het huis dat voor de relatie staat die jij nodig hebt of zoekt. Mars is de planeet van actie, maar ook van seks en passie. Wat betekent het wanneer je Mars in je zevende huis hebt staan?

Wat is het zevende huis?

Het zevende huis heeft alles te maken met je partner, maar ook voor eventuele andere relaties die je hebt, zoals goede vrienden. In het zevende huis kun je zien wat jij nodig hebt in een relatie. Je kunt de energie van dit huis goed vergelijken met het sterrenbeeld Weegschaal. Het zevende huis wordt ook wel je descendant genoemd.

Mars in het zevende huis

Heb jij Mars in het zevende huis van jouw geboortehoroscoop staan? Dan ben jij iemand die impulsief is om je relatie tot een volgend niveau te krijgen. Je zou bijvoorbeeld heel snel ‘ik houd van je’ kunnen zeggen. Jij weet al heel vroeg wat je van een relatie wil, omdat je passie, lust en spanning voelt.

Je vindt het spannend als mensen voor je vechten

Je vindt het een opwindend idee dat je door meerdere mensen als aantrekkelijk wordt gezien, en dat ze voor je vechten. Maar: alleen wanneer jij je ook aangetrokken voelt tot hen.

Intimiteit is belangrijk voor je

Jij vindt intimiteit in een relatie erg belangrijk. Je wilt aangeraakt worden, het bed delen met een ander. En je bent ook best wel in om eens iets nieuws spannends te proberen. Je wilt jouw partner dicht bij je hebben. Je vindt het fijn als je partner jou sexy vindt. Ook is het voor jou belangrijk dat jouw verlangens worden waargemaakt.

Actief met je partner

Niet alleen in bed wil je actief zijn met je partner. Je wilt samen avonturen beleven, lekker bezig zijn en vooral veel actie ervaren.

Ruzies en discussies

De kans is vrij groot dat je in relaties vaak discussies of zelfs ruzies hebt. Dit heb je nodig om de relatie vurig te houden en het is voor jou juist belangrijk dat je een partner hebt die niet altijd meegaand is, maar ook eens wat tegengas biedt. Wanneer je veel bezig bent, bijvoorbeeld met je werk, heb je minder de neiging om ruzie te zoeken.

Je hebt het misschien niet door

De kans is groot dat je misschien niet doorhebt dat je de bovengenoemde zaken hebt. Misschien zeg je dat het eerder jouw partner is, die vurig is, van intimiteit houdt, of juist ruzie uitlokt. Maar is dat wel echt zo? Misschien wordt jij juist op dit gebied door je partner getriggerd. Misschien dat je deze eigenschappen van jezelf juist ontdekt dankzij je partner.