kreeft ascendant
kreeft ascendant

Kreeft in vierde huis

Het vierde huis is het huis dat te maken heeft met jouw thuissituatie, bijvoorbeeld hoe je opgroeide. En Kreeft wordt eveneens gelinkt aan je thuis. Wat betekent het wanneer Kreeft bij jou in het vierde huis staat?

Wat is het vierde huis?

In de wereld van de astrologie noemen we het vierde huis ook wel het huis dat voor jouw thuissituatie staat. Ook heeft het te maken met je familie, dingen die je genetisch hebt geërfd, je angsten en je dromen. Ook heeft het huis te maken met je voorouders en je moeder. Het vierde huis heeft dezelfde energie als het sterrenbeeld Kreeft.

Kreeft in het vierde huis

  • Waterteken
  • Heersende planeet: maan

Heb jij Kreeft in je vierde huis? Dan is dit het beste teken dat je er kunt hebben. Kreeft is namelijk de heerser van het vierde huis. Met dit teken ben je iemand die al je emoties en energie stopt in jouw familie en je thuissituatie. Jij verzorgt jouw geliefden en zorgt ervoor dat het huis een veilige plek is om te vertoeven.

Huiselijk en verzorgend

Het huis is voor jou een belangrijke plek. Je besteedt er dan ook erg veel aandacht aan. Heb je een partner? Dan ben je zeer verzorgend en neem je gemakkelijk een soort moederrol op je. Pas wel op: soms kun je wel wat te ver gaan in het verzorgende en kan het voor je partner verstikkend aanvoelen. Maar in het algemeen kun je wel zeggen: jij zal jouw partner en je dierbaren zeker vertroetelen.

Privacy

Voor jou is privacy erg belangrijk. Je hebt echt een plek nodig waar jij jezelf kunt zijn en de nodige privacy hebt. Zorg er daarom voor dat je een eigen ruimte hebt waar jij je even kunt opladen wanneer je dat nodig is.

Problemen met familie

Ontstaan er problemen met je familie of je moeder? Dan vind jij het belangrijk dat dit opgelost wordt. Je houdt niet van ruzies of drama en je hebt het liefst dat de vrede goed wordt bewaard. Je familie is voor jou belangrijk, dus problemen die er ontstaan raken je dan ook diep.

Gezondheidsproblemen in de familie

Wees alert als het gaat om gezondheidsproblemen die je veel in je familie ziet. Je zou zeker deze gezondheidsproblemen ook kunnen krijgen. Let op symptomen, zodat je op tijd de juiste signalen krijgt wanneer er iets aan de hand bij jou is.